Inschrijven

Schrijf je in bij Recolo uitzendbureau en laat je cv achter.
Je kunt je ook inschrijven als je een opzegtermijn hebt of niet per direct een baan zoekt.
Binnen aantal werkdagen krijg je bericht van ons.

Solliciteren

Geef hieronder aan wat voor baan je zoekt en voor hoeveel uren per week. Door de CTRL-knop vast te houden kun je meerdere opties kiezen!
Gebruikersvoorwaarden

Recolo zal vertrouwelijk met deze gegevens omgaan en ze alleen ter beschikking stellen aan een derde met het doel (uitzend)werk te vinden of een vacature te vervullen.

Privacyverklaring
Als u besluit uw gegevens naar Recolo te zenden, geeft u Recolo daarmee uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van (uitzend)werk of bij het vervullen van uw vacature.

Gebruikersnaam en wachtwoord
Voor het gebruik van dit systeem is een gebruikersnaam en wachtwoord noodzakelijk. Het gebruik van de gebruikersnaam en een wachtwoord is strikt persoonlijk. Deze mogen niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Bewaar uw wachtwoord zorgvuldig. Indien u reden heeft om aan te nemen dat derden het wachtwoord kennen, wijzig dit dan direct.

Contact met een medewerker van Recolo
Bij de acceptatie van deze voorwaarden, stemt u ermee in dat een Recolo-medewerker contact met u op mag nemen (per telefoon, schriftelijk, e-mail en/of SMS).

Uw gegevens verwijderen
U kunt uw gegevens op elk gewenst moment verwijderen en uw ‘Recolo-account op elk gewenst moment sluiten. Dit kan per email door te mailen naar info@recolo.nl of per telefoon op (020) 344 63 00. Let op: gebruik uw email adres waarmee u bent ingeschreven.
Ja
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Voer alsjeblieft de juiste beveiligingscode in.
Recolo Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.