Inschrijfformulier opdrachtgevers

We verzoeken u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen zodat we op basis van de verstrekte informatie een offerte kunnen uitbrengen.
Recolo Uitzendbureau moet op basis van de ABU leveringsvoorwaarden, NEN 4400-1 en de wet WAADI inzicht hebben in de inlenersbeloning en daarvoor moeten de volgende vragen worden beantwoord:
Enkel in te vullen indien van toepassing
Enkel in te vullen indien werknemers in aanmerking voor bijvoorbeeld reiskosten, werkkleding etc.
In te vullen indien de loon periodiek worden verhoogd of indien er prestatieverhogingen worden toegekend.
Indien er vaste werkijden gelden, gelieve deze in te vullen. Indien deze variabel zijn gelieve variabel in te vullen.
Recolo hanteert bij betaling op factuur een standaard betalingstermijn van 14 dagen. Indien u kiest voor automatische incasso biedt Recolo een korting op het tarief.
Indien een kandidaat door Recolo wordt geïntroduceerd bij de opdrachtgever, kan de kandidaat direct of na een uitzendperiode worden overgenomen. De werving en selectie fee voor een overname wordt opgenomen in een tarievenoverzicht die bij de offerte worden bijgevoegd. Indien een door Recolo geïntroduceerde kandidaat een dienstverband wordt aangeboden door de opdrachtgever of diens payrollpartner buiten medeweten van Recolo, is de opdrachtgever een vergoeding verschuldigd van 25% van het bruto jaarsalaris op fulltime basis van de betreffende functie. Recolo zal aan de hand van de door u ingevulde informatie een offerte opstellen met de van toepassing zijnde voorwaarden en tarieven voor het inlenen van personeel op uitzendbasis of werving & selectie opdracht.
Recolo Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.